Scroll Top

Mini curs gratuit: INTRODUCERE ÎN LUMEA NUTRIȚIEI

CUM ALEGEM ALIMENTELE ȘI DE CE
In cadrul acestei lectii abordăm un subiect foarte drag mie: calitatea alimentelor, sfaturi practice și ușor de implementat în viața de zi cu zi pentru a face alegeri bune. Îți ofer un șablon de mese și metode prin care poți mânca conștient.
DISTRIBUȚIA CALORIILOR
Această lecție te învață cum să îți setezi necesarul de macronutrienți, metode prin care poți monitoriza aportul energetic și un exemplu practic pentru a înțelege mai bine.
NECESARUL ENERGETIC
In cadrul acestei lecții îți explic ce este matabolismul, ce sunt caloriile si macronutrieții, importanța lor pentru sănătate, dar si pentru modelarea compoziției corporale.Te învăț cum să afli necesarul tau caloric si cum să îl ajustezi in funcție de obiectiv,
INFLUENȚA NUTRIȚIEI ASUPRA STĂRII DE SĂNĂTATE
Pe parcursul acestei lecții vei descoperi diferitele ramuri ale sănătății si cum alimentația le influențează pe toate. Vei afla perspectiva mea despre un stil de viață sănătos și sustenabil.
PLAN DE ACȚIUNE
Ultima lecție din cadrul acestui mini-curs are menirea de a te ajuta să pui în practică cele învățate. Pentru a obține rezultate nu este suficient doar să fim informați, ci trebuie să acționăm.